Voor elke man een Gemini-armband: nieuwigheden en verrassende combo’s

Na de luxueuze, exclusieve collectie eerder dit jaar, pakt armbandenmerk Gemini nu uit met een nieuw gamma armbanden. Voor het eerst sinds de start van het merk in 2013 worden er families gemaakt van lederen en stalen armbanden. Onder het motto ‘what’s your style?’ stelde Gemini mannelijke ambassadeurs samen, elk met hun eigen kledingstijl en bijhorende armbanden. Van classic over sportief tot streetstyle. Met het vernieuwde aanbod kunnen verrassende combo’s samengesteld worden. Een ideaal geschenk voor zoon, man of vader! Steeds meer mannen durven het aan om hun outfit af te werken met een moderne Gemini-armband. 

Leer en roestvrij staal

Gemini pakt dit najaar uit met een volledige vernieuwde collectie. In het oog springt de Olympus-collectie, met armbanden uit leder gecombineerd met natuurlijke stenen. Vernoemd naar de berg en thuisbasis van de Griekse goden. Deze armbanden staan dan ook voor controle en kracht. Hiermee sta je letterlijk op de top van de wereld. Vervaardigd uit leder van topkwaliteit, voorzien van echte natuursteen en afgewerkt met spacers in roestvrij staal. Verfijnd en mannelijk.

Ook de Sparta-collectie, die de kracht van het oude Griekenland weerspiegelt, is nieuw in het gamma. Kracht gaat uit van deze armband met als hoofdcomponent roestvrij staal. Stoer en robuust. Zoals steeds afgewerkt met echte natuurstenen. Ga je voor mat of gepolijst?

Daarnaast krijgen de bestsellers een betere afwerking. Zo is er de Alpha-collectie. Vernoemd naar de eerste letter van het Griekse alfabet en dus ook de naam voor de basis van het merk Gemini. Deze parelarmbanden combineer je gemakkelijk met andere kleuren, materialen en zelfs horloges. Keuze heb je uit gepolijst en mat. Telkens 8 mm stenen van topkwaliteit en afgewerkt met een roestvrijstalen spacer. Ook de topstenen uit de Gem-collectie krijgen nu een uniforme afwerking. Mag het nog wat specialer? Dan kan je kiezen voor een Melas-armband. Dat Melas in het oude Griekenland donker, diep, zwart betekende, wordt in deze mysterieuze, krachtige armband weerspiegeld.

Meer dan een armband

Een Gemini is meer dan een armband. Het is een stijl. De finishing touch van je outfit. De manier om te laten zien wie je bent. Dat bewijst het mannenmerk nu ook met: ‘what’s your style?’. Of jouw stijl nu classic is of eerder sportief dan wel streetstyle. Gemini heeft dé juiste armband voor jou. Armbanden zelfs. Want naast nieuwe collecties, biedt het merk nu ook verrassende combo’s aan. Combinaties van armbanden door hen samengesteld. Of stel natuurlijk zelf je combo samen. En laat je vooral inspireren door Gemini’s ambassadeurs. Kan jij je helemaal vinden in de jetset casual stijl van Yannick? Of eerder in de high fashion en streetstyle van Gaëtan? Ontdek het op hun website of Instagram-pagina.

Meer foto's zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

Prijzen:
Sparta: 79,95 euro
Olympus: 59,95 euro ​
Melas, Gem en Alpha: 39,95 euro 

https://gemini-bracelets.com/

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Gemini

Gemini, wat letterlijk tweeling betekent, is een op en top Belgisch merk dat ontstond in 2013. Al snel groeide het merk met haar natuurstenen armbanden uit tot een succesverhaal met meer dan 1.000 verkooppunten wereldwijd. Elke armband wordt gemaakt in sociale maatwerkplaatsen in België, waar Gemini zo’n 80 mensen met een fysieke of mentale beperking tewerkstelt. Door hun sociaal engagement, hippe producten en focus op het mannelijke segment is Gemini uitgegroeid tot een wereldspeler in hun niche.